Telefoonnummer 0800-7777 112

24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!

slide
slide

Bel gratis:

CV service Schiedam

CV service Schiedam: Dag en nacht 7 dagen per week kunt u ons bellen bij een storing aan uw CV ketel in Schiedam via het gratis telefoonnummer: 0800-7777112.

Wij installeren tevens nieuwe CV installatie en voeren onderhoud uit aan bestaande CV installaties.

CV service Schiedam

Onze CV Service dienst staat 24/7 voor u klaar! Bel gratis: 0800-7777112.

24 uur CV service Schiedam

Bent u opzoek naar een CV monteur in Schiedam? Onze CV specialisten kunt u bereiken voor het laten repareren van een CV ketel, het laten maken of vervangen van een Radiator of vervangen van het leidingwerk.

Wij kunnen ook nieuwe thermostaatknoppen plaatsen, wij krijgen regelmatig de klacht te horen dat een radiator lekt bij de thermostaatknop. Het kan zijn dat er een contante lekkage is, maar vaak zien wij dat de thermostaatknop gaat lekken bij het opendraaien van de radiator. In sommige gevallen kan de knop gerepareerd worden, in de meeste gevallen moet er gewoon een nieuwe thermostaatknop geplaatst worden.

Wij komen ook wel eens bij klanten welke al lang last hebben van een lekkende thermostaatknop maar deze niet direct vervangen, dit adviseren wij niet. De belangrijkste reden hiervoor is dat de druk van uw cv installatie op een gegeven moment te laag wordt en dat de cv ketel er mee stopt. Vaak is dit een foutmelding en betekend niet direct dat uw ketel stuk is, maar u zit op dat moment wel in de kou.

Direct een afspraak maken met one CV Service in Schiedam om bijvoorbeeld een thermostaatknop te laten vervangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0800-7777112.